Sa izlaskom sunca, naš posao raste

Nakon višegodišnjeg poslovanja, odlučili smo da odemo korak dalje i svoje iskustvo iz kancelarije u Srbiji, podelimo sa ljudima na drugom kontinentu. Shodno tome, početkom januara ove godine otvorili smo svoje predstavništvo HostingBuY Limited sa sedištem u Hong Kongu.

Na ovaj način, potrudili smo da ojačamo HostingBuY brend, unapredimo svoje poslovanje, svoje ideje i tehnologiju razmenimo sa kolegama i u Aziji.

Otvarajući predstavništvo u Hong Kongu, jačanjem svoje pozicije na globalnom tržištu, razvojem kapaciteta i širenjem kompanije u Srbiji i Kini, želimo da pokažemo da je svaki naš klijent značajan član HostingBuY porodice sa svim privilegijama, bez izuzetaka.

Sa partnerskim Data centrima u Hong Kongu i Singapuru, želimo da omogućimo inovativna rešenja za probleme koje imate u hosting industriji.

Pojavljivanjem na azijskom tržištu, pravimo sigurniju i temeljniju kompaniju za budućnost. Zato vam hvala na podršci i poverenju!

HostingBuY će nastaviti sa inovativnim rešenjima i pružanjem što bolje usluge, kao i sa tehničkom podrškom 24/7.

Povodom otvaranja našeg predstavništva u Hong Kongu i Lunarne Nove godine, pripremili smo specijalne popuste. Saznajte više na našem sajtu.

Tags: , , , ,