Kako uštedeti novac tokom novogodišnjih praznika?

Novogodišnje sniženje

Vreme je da započnete Novu godinu sa najboljim ponudama u 2018. Pitamo se, šta ste poželeli da vam Deda Mraz donese predstojeće godine? Ukoliko ste poželeli nešto iz asortimana HostingBuY-a, želja će Vam se ispuniti. Druga polovina decembra i prva polovina januara, biće meseci novih promocija i popusta.

Proverite naše promo kodove za novogodišnje sniženje 2018 i pronađite nešto za sebe po povoljnim uslovima. Ili možete kupiti jedinstveni poklon na našem sajtu i pokloniti nekome nešto iz naše ponude.

Promo kodovi:

Dedicated Servers: Popust od 20% za sve Dedicated Servers 36 meseci promo kod: HolidayDEDI-20 Popust od 15% za sve Dedicated Servers 24 meseca promo kod: HolidayDEDI-15 Popust od 10% za sve Dedicated Servers 12 meseci promo kod: HolidayDEDI-10 Virtual Private Servers / VPS: Popust od 40% za sve VPSs 36 meseci promo kod: HolidayVPS-40 Popust od 30% za sve VPSs 24 meseca promo kod: HolidayVPS-30 Popust od 20% za sve VPSs 12 meseci promo kod: HolidayVPS-20 Audio Streaming: Popust od 40% za sve Audio Streaming 36 meseci promo kod: HolidayAudioStreaming-40 Popust od 30% za sve Audio Streaming 24 meseca promo kod: HolidayAudioStreaming-30 Popust od 20% za sve Audio Streaming 12 meseci promo kod: HolidayAudioStreaming-20 Linux Shared Hosting: Popust od 30% za sve Linux Shared Hosting 36 meseci promo kod: HolidayLSH-30 Popust od 20% za sve Linux Shared Hosting 24 meseca promo kod: HolidayLSH-20 Popust od 10% za sve Linux Shared Hosting 12 meseci promo kod: HolidayLSH-10 .RS & .СРБ domains and all sub-domains: Popust od 10% za sve .RS & .СРБ domains i svi sub-domains 12 meseci promo kod: HolidayRS

Kome bi uopšte palo na pamet poklon u vidu licenci, domena, hostinga, Dedicated, VPS? Nikome osim vama. Zato ovo može biti izvrstan poklon koji možete poklanjati za Božić ili Novu godinu. Sigurni smo da će se osoba kojoj date poklon, oduševiti.

Kupovinom ovakvog jednog poklona, smanjujete vreme provedeno u raznim radnjama tražeći idealan poklon za Novu godinu. Kupovina iz asortimana HostingBuY-a olakšaće Vam posao, uštedeti vreme i novac.

Na koji način štedite?

Jedan od načina da uštedite novac tokom novogodišnjih i božićnih praznika jeste sa kupite Linux Shared Hosting do 30% popusta. Lista se tu ne završava. Možete pronaći još nešto od hosting usluga po veoma povoljnim cenama ovde.

Proverite domen koji želite da kupite i saznajte ovde koliko zapravo štedite svoj novac.

Specijalne novogodišnje ponude

U HostingBuY-u možete pronaći najbolje novogodišnje ponude i popuste na tržištu. Kupovina na kraju godine je najbolja stvar kada ostavljate staru i ulazite u Novu godinu. Zato vam nudimo takozvanu “zimsku kupovinu” sa 40% popusta na VPS, kao i na Audio streaming. Ponude za Audio streaming možete pronaći ovde.

HostingBuY je mesto gde možete pronaći sve što vam je potrebno za hosting industriju. S toga, počnite. Verujemo da ove popuste zaista zaslužujete.

Uštedećete dosta tokom naših novogodišnjih i božićnih popusta. Štednja kod nas će vam omogućiti da bolje provedete doček Nove 2018. godine. Šta čekate?

Kraj novogodišnje sezonske prodaje HostingBuY-a je 7. januar 2018. godine u 23:59.

Sve ponude možete platiti: Pay Cards, PayPal, Coinpayments (Bitcoin,Ethereum i druge valute), ePayments, Neteller, Skrill, Perfect Money, WebMoney, OKPAY i Payza.

Tags: , , ,