Potpuno besplatni .rs domeni

Priča koja je nastala iz izazova i drugačije vizije. Pokrenuta od strane jednog mladog čoveka koji je svet video drugačijim očima, a želja za napretkom i ostvarenjem snova bila je veća od mora u kome je bilo mnogo većih kompanija.
U naletu želje za uspehom, sticanjem novih znanja i okupljanjem mladih vizionara svaka upornost se isplati. Drugačije mišljenje i jednostavnije rešenje da svako poslovanje naših klijenta bude bezbedno i vidljivo na internetu je za sve vreme poslovanja motivacija HostingBuY tima.
Danas, posle 10 godina kompanija HostingBuY nije mala zamisao. Ima drugačiju priču, drugačiju viziju i strategiju na izuzetno konkurentnom tržištu.
Još jedan dokaz da jesmo drugačiji i da radimo jednostavnije jeste i činjenica da povodom prezentacije na javnoj dodeli Top 50 u saradnji sa časopisom PC Press naša kompanija daje mogućnost svim klijentima da uz Linux i Windows Web Shared, WordPress Hosting pakete, VPS na 12/24/36 meseci mogu registrovati/prebaciti/obnoviti zvanične domene Republike Srbije ( – .rs  – .co.rs – .org.rs – .edu.rs – .in.rs / .срб – .од.срб – .пр.срб – .обр.срб – .орг.срб) uz promo kod “rnids” bez bilo kakve naknade za sve vreme trajanja usluge.
To nije sve, do kraja meseca možete iskoristiti specijalni popust. U saradnji za magazinom PC Press pružamo ponudu od 50% popusta na sve naše servise Linux, Windows, WordPress shared hosting i VPS servere za period od 12/24/36 meseci sa promo kodom “pcpress“.

Tags: , , , ,